Cautare

3815 de rezultate pentru "butnaru gheorghe" (3.48 secunde)
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Interzicerea fumatului -alinierea tarii noastre la standardele europene. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Importanta dezbaterii publice. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Din aceasta din urma categorie de premii acordate la „Gala Transparentei in Afaceri” fac parte si diplomele „Ganditorul IMM-ist” - Marian Moroianu, „Centaurul IMM-ist” - Florin Butnaru si exemplele ar putea continua.
Monica Anghel si Bogdan Miu au dat startul in "Desteptarea", unde i-au avut ca invitati pe Gabriel Butnaru, redactor sef al Departamentului Stiri, George Zafiu, director muzical si realizatorul emisiunii "Europa Express" si Manuela Nicolescu, redactor Stiri.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta asigurarii tuturor culturilor agricole" pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Proiecte de infrastructura. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Probleme existente pe piata energiei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Noi provocari in domeniul drepturilor omului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Perdele forestiere", pe care o puteti citi in continuare. Zilele acestea, pe fondul conditiilor de iarna deosebite din numeroase regiuni ale tarii, un nou subiect de o importanta majora se afla in atentia opiniei publice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Cardul de sanatate", pe care o puteti citi in continuare. De foarte multi ani, poate mai bine de un deceniu chiar, se vorbeste despre introducerea unui card de sanatate la nivel national.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Programul redus al bibliotecilor versus accesul la cultura", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Inscrierea la gradinita", pe care o puteti citi in continuare. Astazi doresc sa va atrag atentia asupra unui fapt problematic observat in ultimele zile:
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Rolul medicului de familie" , pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata "Insertia tinerilor pe piata muncii ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata " Sanatatea - prioritate nationala ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata " Libertatea de expresie si de informare in Europa ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Necesitatea imbunatatirii legii drepturilor pacientului. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Hemofilia o boala rara. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Senator Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Dreptul elevilor la timp liber. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Simularea protectiei statului pentru copiii cu autism. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com